Eurostics Electrics

 

 

Η EUROSTICS ELECTRICS ιδρυθηκε το 1990 και στα 24 χρόνια λειτουργίας της έχει κατασκευάσει όσο και διοχετεύσει στην Ελληνική αγορά καθώς και στην αγορά του εξωτερικού πάνω από 80.000 ελαιοραβδιστικά μηχανήματα!

 

Μέχρι το 1997 ασχολιόταν με την κατασκευή ηλεκτρικών μερών των ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων και στην συνέχεια από το 1997 μέχρι και σήμερα με ολόκληρη την κατασκευή των ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων και μηχανημάτων υποστηρίξης!

 

Τα ελαιοραβδιστικά της εταιρείας EUROSTICS ELECTRICS (ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ) είναι εξ'ολοκλήρου κατασκευασμένα από εμάς και κατάλληλα για οποιαδήποτε ποικιλία ελιάς (και όχι μόνο) χάρις την σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής τους. Η εταιρεία μας εγγυάται την καλύτερη περισυλλογή του ελαιοκάρπου χωρίς να καταστρέφει το δέντρο. Όλα τα προϊόντα μας έχουν την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE)

 

Τα μηχανήματα είναι πολύ απλά και εύκολα στην χρήση τους, μπορούν να τροφοδοτηθούν  και από μπαταρία αυτοκινήτου. Η ημερήσια απόδοση των ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων μας είναι 700-1300 κιλά. Η εταιρία μας είναι πάντα στην διάθεση του πελάτη για οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη! Όλα τα μηχανήματα της εταιρείας διαθέτουν ανταλλακτικά τα οποία κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας, με αυτόματα και ακριβή μηχανήματα από άριστη ποιότητα υλικών.

Ελαιοραβδιστικά

 

Created by   microline